Recept
« Terug naar recepten
Crostini met knoflooktapenade
PT15M
Crostini met knoflooktapenade
Heerlijk voor bij bijvoorbeeld tapas.
Bereiding
Hoe Crostini met knoflooktapenade te bereiden
Pel 3 teentjes knoflook.
Hak ze in een keukenmachine met de zongedroogde tomaten, olijven, cashewnoten en basilicum tot een grove tapenade.
Voeg halverwege de olijfolie toe.
Snij de ciabatta’s in plakken.
Halveer het laatste teentje knoflook.
Wrijf een kant van de plakken brood hiermee in.
Verwarm een grillpan voor en bestrijk deze met olie.
Bak het brood aan beide kanten mooi goudbruin.
Geef de knoflooktapenade bij het gebakken brood.
Hak ze in een keukenmachine met de zongedroogde tomaten, olijven, cashewnoten en basilicum tot een grove tapenade.
Voeg halverwege de olijfolie toe.
Snij de ciabatta’s in plakken.
Halveer het laatste teentje knoflook.
Wrijf een kant van de plakken brood hiermee in.
Verwarm een grillpan voor en bestrijk deze met olie.
Bak het brood aan beide kanten mooi goudbruin.
Geef de knoflooktapenade bij het gebakken brood.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
ayse zegt:
Ik heb het deze keer ook met minder knoflook gemaakt,de smaak is minder scherp.
Thnks :);)
Het is een makkelijke soep voor snel als er onverwachts visite binnenvalt ;)
Groetjes,Ayse:D
Bettine zegt:
ayse zegt:
het is fijn om te weten dat mijn recept geslaagd is:D
groetjes Ayse yavuz
ayse zegt:
Groetjes Ayse:D