Bij soep eten we meestal stokbrood, maar dit brood gaat niet altijd op. Wat moet je dan met die plakjes? Ze worden snel taai!
Maak er crostini's van er serveer ze als voor- of bijgerecht bij bijvoorbeeld pasta.
Recept
« Terug naar recepten
Crostini van oud stokbrood
PT10M
Crostini van oud stokbrood
Een heerlijk crostini van oud stokbrood recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
L Broers
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen keuken.
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Crostini van oud stokbrood te bereiden
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Pel de knoflookteen en snijd hem in de lengte doormidden. Wrijf hiermee beide zijden van alle stukjes stokbrood in.
Besprenkel (twee zijden) van het stokbrood met olijfolie, verdeel de broodjes op het bakpapier en bak ze goudbruin en knapperig in de oven (ongeveer 10 minuten). Keer ze tussentijds een keertje om.
Pel de knoflookteen en snijd hem in de lengte doormidden. Wrijf hiermee beide zijden van alle stukjes stokbrood in.
Besprenkel (twee zijden) van het stokbrood met olijfolie, verdeel de broodjes op het bakpapier en bak ze goudbruin en knapperig in de oven (ongeveer 10 minuten). Keer ze tussentijds een keertje om.