Klik op foto om te vergroten.
Deze kan zeer goed ingevroren worden.
Recept
« Terug naar recepten
Crumble maken voor taart
PT5M
Crumble maken voor taart
Een heerlijk crumble maken voor taart recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
5 min
Personen:
....... personen
Categorieën:
- > Makkelijk & snel - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Crumble maken voor taart te bereiden
Alles zeer goed mengen.
Voor gebruik +/- 30 min of langer in ijskast zetten.
Baktijd +/- 30 à 40 min.
Voor gebruik +/- 30 min of langer in ijskast zetten.
Baktijd +/- 30 à 40 min.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
e.roelofsen zegt:
derbyke zegt:
@ e.roelofsen dank je fijn om te horen ;):):p