Recept
« Terug naar recepten
Crunchies (havermoutkoekjes)
PT45M
Crunchies (havermoutkoekjes)
Een heerlijk crunchies (havermoutkoekjes) recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Francis Vermeire
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
? personen
Categorieën:
- > Taarten, gebak & ijs - Gebak
- > Kinderen - Traktatie
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Vermeire Francis
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Crunchies (havermoutkoekjes) te bereiden
Eerst alle droge bestanddelen mengen. De boter laten smelten met een soeplepel "Golden Syrup" en even laten doorkoken. De sodabicarbonaat oplossen in een soeplepel kokend water. Het botermengsel van het vuur halen en mengen met opgeloste soda. Nu alles bij de droge bestanddelen voegen en goed mengen. Het mengsel in een ingevette ovenpan doen en uitspreiden, (max 0,75 cm dikte) dit kan ook op bakpapier.
13 à 15 min. bakken op 180°C.
Snijden als het nog warm is.
13 à 15 min. bakken op 180°C.
Snijden als het nog warm is.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
rozaverschoor zegt:
Willemien uit Canada zegt:
cis.vermeire zegt: