Recept
« Terug naar recepten
Cupidootjes met ricotta
PT15M
Cupidootjes met ricotta
Een heerlijk cupidootjes met ricotta recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sofie Vermaut
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Cupidootjes met ricotta te bereiden
Roer de ricotta los in een schaal.
In een andere schaal klopt u de room stevig en luchtig op samen met de suiker.
Vul intussen de bodem van de glaasjes met zowat een duimbreed van de gekozen compote.
Spatel de roomsuikermengeling zachtjes door de ricotta en schep die daarna voorzichtig in de glaasjes.
Laat ze enkele uren opstijven in de koelkast.
In een andere schaal klopt u de room stevig en luchtig op samen met de suiker.
Vul intussen de bodem van de glaasjes met zowat een duimbreed van de gekozen compote.
Spatel de roomsuikermengeling zachtjes door de ricotta en schep die daarna voorzichtig in de glaasjes.
Laat ze enkele uren opstijven in de koelkast.