Recept
« Terug naar recepten
Curry-ei pasteitje
PT25M
Curry-ei pasteitje
Een heerlijk curry-ei pasteitje recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Curry-ei pasteitje te bereiden
Oven voorverwarmen op 150 graden. Ei in ca 10 minuten hard koken. Intussen ui pellen en snipperen. In pan olie verhitten en ui ca 3 minuten bakken. Currypasta en creme fraiche erdoor roeren en afgedekt op ca 3 minuten op laag vuur verwarmen.
Pasteitjes in het midden van de oven ca 5 minuten verwarmen. Ei onder koud water afspoelen, pellen en in stukjes snijden.
Ei door curry scheppen en nog ca 1 minuut meewarmen. Koriander erboven in stukjes knippen.
Eiermengsel in de pasteitjes scheppen en warm serveren.
Pasteitjes in het midden van de oven ca 5 minuten verwarmen. Ei onder koud water afspoelen, pellen en in stukjes snijden.
Ei door curry scheppen en nog ca 1 minuut meewarmen. Koriander erboven in stukjes knippen.
Eiermengsel in de pasteitjes scheppen en warm serveren.