Recept
« Terug naar recepten
Curry met kalkoen, groenten en zilvervliesrijst
PT35M
Curry met kalkoen, groenten en zilvervliesrijst
Een heerlijk curry met kalkoen, groenten en zilvervliesrijst recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Gevogelte
- > Hoofdgerechten - Rijst
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
lekker normaal
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Curry met kalkoen, groenten en zilvervliesrijst te bereiden
- Kook de rijst gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Snipper de ui fijn. Snij de prei in de lengte door en daarna in stukken van 5 cm. Snij de courgetten in lange repen, eventueel met een dunschiller. Snij de kalkoen in reepjes. Bak de kalkoen bruin in een pan met olie. Doe de ui erbij en breng op smaak met het currypoeder. Voeg de groenten, de rozijnen, de kokosmelk en wat water toe. Laat 10 minuten sudderen op een zacht vuur. Neem van het vuur en meng er de yoghurt samen met de koriander onder. Breng op smaak met peper en zout.