Recept
« Terug naar recepten
Curry van garnalen op Indische wijze
PT25M
Curry van garnalen op Indische wijze
Een heerlijk curry van garnalen op indische wijze recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Solo.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Curry van garnalen op Indische wijze te bereiden
Pel de garnalen maar behoud de staart en fruit ze met de helft look en de helft van de Solo. Zet opzij.
Laat de rest van de Solo smelten in een wok, fruit hierin de ui en de resterende look.
Voeg hieraan de kruiden toe en laat 2 minuten fruiten.
Voeg de tomaten toe samen met het citroensap en 10 cl water. Dek af en laat 10 minuten op een zacht vuurtje sudderen.
Doe de garnalen bij de bereiding en laat op het vuur staan tot de garnalen warm zijn.
Voeg op het einde de kwark of yoghurt toe om de saus te verdikken, tenslotte ook enkele blaadjes gehakte koriander.
Presenteer met fijngestampte cashewnoten en blaadjes koriander.
Dien op met madrasrijst.
Laat de rest van de Solo smelten in een wok, fruit hierin de ui en de resterende look.
Voeg hieraan de kruiden toe en laat 2 minuten fruiten.
Voeg de tomaten toe samen met het citroensap en 10 cl water. Dek af en laat 10 minuten op een zacht vuurtje sudderen.
Doe de garnalen bij de bereiding en laat op het vuur staan tot de garnalen warm zijn.
Voeg op het einde de kwark of yoghurt toe om de saus te verdikken, tenslotte ook enkele blaadjes gehakte koriander.
Presenteer met fijngestampte cashewnoten en blaadjes koriander.
Dien op met madrasrijst.
fijnproever zegt: