KookJij

Curry van garnalen op Indische wijze

Een heerlijk curry van garnalen op indische wijze recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Solo.be
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Curry van garnalen op Indische wijze te bereiden

Pel de garnalen maar behoud de staart en fruit ze met de helft look en de helft van de Solo. Zet opzij.
Laat de rest van de Solo smelten in een wok, fruit hierin de ui en de resterende look.
Voeg hieraan de kruiden toe en laat 2 minuten fruiten.
Voeg de tomaten toe samen met het citroensap en 10 cl water. Dek af en laat 10 minuten op een zacht vuurtje sudderen.
Doe de garnalen bij de bereiding en laat op het vuur staan tot de garnalen warm zijn.
Voeg op het einde de kwark of yoghurt toe om de saus te verdikken, tenslotte ook enkele blaadjes gehakte koriander.
Presenteer met fijngestampte cashewnoten en blaadjes koriander.

Dien op met madrasrijst.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

fijnproever

fijnproever zegt:
Is inderdaad zoals Jan het zegt, dank je;)
J.A.van der Hoeden

J.A.van der Hoeden zegt:
Jos, Solo is een vroege (bestaat al 80 jaar) margarine van Unilever.
Jan A.
Jos

Jos zegt:
Geachte heer Elens,
Mag ik vragen wat Solo is?

MVG.

Jos