KookJij

Custard rozijnen met appel

Een heerlijk custard rozijnen met appel recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 240 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Custard rozijnen met appel te bereiden

De likeur bij de rozijnen en de in stukjes gesneden abrikozen in een schaaltje gieten zodat de vruchten bijna onderstaan. 1 tot 1,5 minuut in de magnetron aan de kook brengen en daarna apart zetten. Van de melk een paar lepels apart houden en de rest aan de kook brengen. De koude melk vermengen met de custardpoeder en toevoegen aan de kokende melk. Goed roeren. De rozijnen op 2 el na aan de pudding toevoegen (met het vocht). In kleine schaaltjes de pudding verdelen en deze laten opstijven. (Zodra het kan in de koelkast zetten)
Na 3-4 uur de pudding uit de schaaltjes halen. De appels schillen en in parten snijden. Bakken in een beetje boter in een koekenpan. Tijdens het bakken bestrooien met een beetje bruine suiker. Bij het custardpuddinkje schikken.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Tania

Tania zegt:
Dat is bekend bij redactie/techniek.
Wordt aan gewerkt?
bertha

bertha zegt:
jammer bij mij kwam de film ook niet door.
dkoni

dkoni zegt:
Dit lijkt mij een heel lekker recept. Ik ga het morgen maken.
groetjes D
derbyke

derbyke zegt:
Hallo jongeman, dacht dat het misschien aan mijn computer lag.Fijn dat jullie er mee bezig zijn.Groetjes van ons 3 :);):p
djmagich

djmagich zegt:
Wij gaan hier mee bezig :)
derbyke

derbyke zegt:
Hallo Tania, lijkt een heerlijk recept ...maar spijtig werkt het filmpje niet op mijn pc.Groetjes van ons 3 :);):p