Klik op foto om te vergroten.
Recepten uit de doos van Derbyke & Elmo juli 2013
Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: even de zomer op ons bordje halen
PT20M
Dagschotel: even de zomer op ons bordje halen
Pastaschotel rijkelijk gevuld met vis en groentes.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: even de zomer op ons bordje halen te bereiden
Pasta beetgaar koken, afgieten en laten afkoelen.
Spekbblokjes krokant aanbakken deze op keukenpapier laten afkoelen.
Pasta en spek mengen en kruiden.
Kabeljauw in twee snijden, kruiden en gaar steamen.
Scampi's kruiden en aanbakken.
Paprika's en tomaatjes in fijne ringen snijden.
Komkommer in fijne reepjes snijden.
Gele paprika in blokjes snijden.
Serveer alles fris op bord.
Spekbblokjes krokant aanbakken deze op keukenpapier laten afkoelen.
Pasta en spek mengen en kruiden.
Kabeljauw in twee snijden, kruiden en gaar steamen.
Scampi's kruiden en aanbakken.
Paprika's en tomaatjes in fijne ringen snijden.
Komkommer in fijne reepjes snijden.
Gele paprika in blokjes snijden.
Serveer alles fris op bord.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
derbyke zegt:
derbyke zegt: