Klik op foto om te vergroten.
Recept uit de doos van Derbyke & Elmo maart 2013
Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: kabeljauw geserveerd op een bedje van tomaat met rucola
PT20M
Dagschotel: kabeljauw geserveerd op een bedje van tomaat met rucola
Aan het afvallen? Tip: vervang dan de vers gebakken frietjes door ovenfrietjes, of laat deze weg.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: kabeljauw geserveerd op een bedje van tomaat met rucola te bereiden
Steam de kabeljauw gekruid met curry, peper en zout beetgaar.
De tomaten in schijven snijden kruiden en even aanbakken.
De ajuinen in ringen snijden kruiden en aanbakken.
Tomaten op bord dresseren vervolgens de vis, rucola er over verdelen vervolgens terug tomaat. Werk af met de gebakken ajuin en bladpeterselie.
Serveer er vers gebakken frietjes bij.
De tomaten in schijven snijden kruiden en even aanbakken.
De ajuinen in ringen snijden kruiden en aanbakken.
Tomaten op bord dresseren vervolgens de vis, rucola er over verdelen vervolgens terug tomaat. Werk af met de gebakken ajuin en bladpeterselie.
Serveer er vers gebakken frietjes bij.