KookJij

Dagschotel: kabeljauw geserveerd op een bedje van tomaat met rucola

Aan het afvallen? Tip: vervang dan de vers gebakken frietjes door ovenfrietjes, of laat deze weg.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Dagschotel
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Dagschotel: kabeljauw geserveerd op een bedje van tomaat met rucola te bereiden

Steam de kabeljauw gekruid met curry, peper en zout beetgaar.
De tomaten in schijven snijden kruiden en even aanbakken.
De ajuinen in ringen snijden kruiden en aanbakken.
Tomaten op bord dresseren vervolgens de vis, rucola er over verdelen vervolgens terug tomaat. Werk af met de gebakken ajuin en bladpeterselie.
Serveer er vers gebakken frietjes bij.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.
Recept uit de doos van Derbyke & Elmo maart 2013

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst