Klik op foto om te vergroten.
Recept uit de doos van Derbyke & Elmo maart 2013
Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: kabeljauw vergezeld van een waaier van groenten
PT20M
Dagschotel: kabeljauw vergezeld van een waaier van groenten
Een heerlijk dagschotel: kabeljauw vergezeld van een waaier van groenten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: kabeljauw vergezeld van een waaier van groenten te bereiden
Snij venkel in reepjes.
Tomaat in dikke schijven snijden.
Groenten beetgaar steamen en kruiden.
De vis kruiden en evenzeer gaar steamen.
Boter laten smelten de gekruide groenten eronder mengen.
Serveer dit gerecht zeer warm.
Tomaat in dikke schijven snijden.
Groenten beetgaar steamen en kruiden.
De vis kruiden en evenzeer gaar steamen.
Boter laten smelten de gekruide groenten eronder mengen.
Serveer dit gerecht zeer warm.