KookJij

Dagschotel: kabeljauwfilet met groenten, aardappelen even onder de grill

Een heerlijk dagschotel: kabeljauwfilet met groenten, aardappelen even onder de grill recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Dagschotel
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Dagschotel: kabeljauwfilet met groenten, aardappelen even onder de grill te bereiden

Vis in twee porties verdelen en kruiden met de viskruiden.
Aardappelen in blokjes snijden en beetgaar koken in licht gezouten water.
Courgetten even onder de grill gekruid met viskruiden.
Bloemkool en broccoli even opwarmen.
Verdeel de vis over de borden leg de courgette in het
midden beleg met de tomaten en ajuin.
Verdeel de aardappelen en de groenten er rond.
Bestrooi nogmaals met viskruiden en rijkelijk met kaas.
Zet onder de grill voor een goudgeel korstje.
Serveer zeer warm.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.
Recepten uit de doos van Derbyke & Elmo maart 2013

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

HarryLohr

HarryLohr zegt:
De vangst was goed! Aardig wat kabeljauw in de diepvries nu! Dus kan weer heerlijk vis eten en recepten uitproberen. Groot gedeelte is al gefileerd, maar heb ook een paar waar alleen de ingewanden uit zijn. Ik wil hiermee wat gaat testen, zo wil ik kabeljauw met zoutkorst gaan maken etc...
derbyke

derbyke zegt:
Haha Harry niet onhouden, klaar maken ;)En hoe was de vangst???
HarryLohr

HarryLohr zegt:
Ik heb net afgelopen weekend kabeljauw gevangen! Dit recept ga ik zeker onthouden!