Klik op foto om te vergroten.
Recepten uit de doos van Derbyke & Elmo maart 2013
Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: kabeljauwfilet met groenten, aardappelen even onder de grill
PT30M
Dagschotel: kabeljauwfilet met groenten, aardappelen even onder de grill
Een heerlijk dagschotel: kabeljauwfilet met groenten, aardappelen even onder de grill recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: kabeljauwfilet met groenten, aardappelen even onder de grill te bereiden
Vis in twee porties verdelen en kruiden met de viskruiden.
Aardappelen in blokjes snijden en beetgaar koken in licht gezouten water.
Courgetten even onder de grill gekruid met viskruiden.
Bloemkool en broccoli even opwarmen.
Verdeel de vis over de borden leg de courgette in het
midden beleg met de tomaten en ajuin.
Verdeel de aardappelen en de groenten er rond.
Bestrooi nogmaals met viskruiden en rijkelijk met kaas.
Zet onder de grill voor een goudgeel korstje.
Serveer zeer warm.
Aardappelen in blokjes snijden en beetgaar koken in licht gezouten water.
Courgetten even onder de grill gekruid met viskruiden.
Bloemkool en broccoli even opwarmen.
Verdeel de vis over de borden leg de courgette in het
midden beleg met de tomaten en ajuin.
Verdeel de aardappelen en de groenten er rond.
Bestrooi nogmaals met viskruiden en rijkelijk met kaas.
Zet onder de grill voor een goudgeel korstje.
Serveer zeer warm.
HarryLohr zegt: