Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: kippenblokjes met wilde rijst en duo van groenten
PT30M
Dagschotel: kippenblokjes met wilde rijst en duo van groenten
Een heerlijk dagschotel: kippenblokjes met wilde rijst en duo van groenten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: kippenblokjes met wilde rijst en duo van groenten te bereiden
Rijst in licht gezouten water gaar koken.
Ajuin in blokjes snijden.
Wortel in dunne schijfjes snijden.
Kippenblokjes kruiden en half gaar op wokken in olijfolie, voeg de groenten toe evenzeer bijkruiden indien nodig.
Als laatste de rijst eronder mengen.
Serveer zeer warm.
Ajuin in blokjes snijden.
Wortel in dunne schijfjes snijden.
Kippenblokjes kruiden en half gaar op wokken in olijfolie, voeg de groenten toe evenzeer bijkruiden indien nodig.
Als laatste de rijst eronder mengen.
Serveer zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Hilde Dumont zegt:
Jeannine Van Immerseel zegt: