Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: macaroni vegetarisch
PT30M
Dagschotel: macaroni vegetarisch
Een heerlijk dagschotel: macaroni vegetarisch recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: macaroni vegetarisch te bereiden
Tomaat ontdoen van het vel, deze in blokjes snijden.
Wortel in kleine blokjes snijden.
Ajuin halveren en in ringen snijden.
Witloof grof snijden.
Paprika in ringen snijden.
Look in zeer fijne ringen snijden.
Komkommer in schijven snijden en daarna in reepjes snijden.
Macaroni beetgaar koken in icht gezouten water, afgieten en de kruidenkaas eronder roeren.
Terwijl de pasta aan het koken is de groenten aanstoven in een beetje boter goed kruiden en de fijn gesneden koriander toevoegen.
Serveer dit alles zeer warm en werk af.
Wortel in kleine blokjes snijden.
Ajuin halveren en in ringen snijden.
Witloof grof snijden.
Paprika in ringen snijden.
Look in zeer fijne ringen snijden.
Komkommer in schijven snijden en daarna in reepjes snijden.
Macaroni beetgaar koken in icht gezouten water, afgieten en de kruidenkaas eronder roeren.
Terwijl de pasta aan het koken is de groenten aanstoven in een beetje boter goed kruiden en de fijn gesneden koriander toevoegen.
Serveer dit alles zeer warm en werk af.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.