Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: opgebakken zeewolffilet met pasta en groenten van de zee
PT30M
Dagschotel: opgebakken zeewolffilet met pasta en groenten van de zee
Een heerlijk dagschotel: opgebakken zeewolffilet met pasta en groenten van de zee recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: opgebakken zeewolffilet met pasta en groenten van de zee te bereiden
Pasta beetgaar koken in ruim water met een blokje viskruiden.
Vis afspoelen en droogdeppen, kruiden met viskruiden en gaar bakken in ruim wat boter en olijfolie.
Spekblokjes krokant aanbakken.
Paprika in ringen snijden.
Sjalotje fijn snijden.
Look zeer fijn snijden.
Stoof even aan in olijfolie en kruid goed naar smaak af.
Voeg de spekblokjes toe evenzeer de zeekraal en lamsoren roer dit alles goed onder elkaar.
Pasta afgieten, roer er de tomatencoulis onder en warm even terug op, terwijl de Roquefort kaas eronder mengen.
Serveer alles zeer warm op bord en werk af met basilicum en gemalen peper.
Vis afspoelen en droogdeppen, kruiden met viskruiden en gaar bakken in ruim wat boter en olijfolie.
Spekblokjes krokant aanbakken.
Paprika in ringen snijden.
Sjalotje fijn snijden.
Look zeer fijn snijden.
Stoof even aan in olijfolie en kruid goed naar smaak af.
Voeg de spekblokjes toe evenzeer de zeekraal en lamsoren roer dit alles goed onder elkaar.
Pasta afgieten, roer er de tomatencoulis onder en warm even terug op, terwijl de Roquefort kaas eronder mengen.
Serveer alles zeer warm op bord en werk af met basilicum en gemalen peper.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.