Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: pasta met kippenblokjes in een romig sausje
PT35M
Dagschotel: pasta met kippenblokjes in een romig sausje
Een heerlijk dagschotel: pasta met kippenblokjes in een romig sausje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: pasta met kippenblokjes in een romig sausje te bereiden
Bak het vlees gaar aan.
Terwijl maak je van de boter, bloem, melk en room een blanke roux.
Bijkruiden naar smaak en de boursin toevoegen. Voeg het vlees bij de saus.
Selder in fijne ringen snijden.
Porei in julienne snijden.
Wortelen met mandoline in geribbelde schijfjes snijden.
Ajuin halveren en in ringen snijden.
Wok de groenten beetgaar aan met de tomaatjes in olie.
Pasta beetgaar koken.
Serveer alles zeer warm op bord met kaas naar keuze.
Terwijl maak je van de boter, bloem, melk en room een blanke roux.
Bijkruiden naar smaak en de boursin toevoegen. Voeg het vlees bij de saus.
Selder in fijne ringen snijden.
Porei in julienne snijden.
Wortelen met mandoline in geribbelde schijfjes snijden.
Ajuin halveren en in ringen snijden.
Wok de groenten beetgaar aan met de tomaatjes in olie.
Pasta beetgaar koken.
Serveer alles zeer warm op bord met kaas naar keuze.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.