Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: pasta met zeevruchten
PT20M
Dagschotel: pasta met zeevruchten
Een heerlijk dagschotel: pasta met zeevruchten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: pasta met zeevruchten te bereiden
Kook de pasta beetgaar.
Sjalotjes fijn snijden.
Look zeer fijn snijden.
Porei in fijne ringen snijden.
Rood pepertje in fijne ringen snijden en pitjes verwijderen.
Stoof de groenten aan in olijfolie voeg de tomatencoullis toe evenzeer de kruiden.
Zet het vuur lager en voeg de scampi's en schelpen toe.
Meng deze met de pasta en verdeel over de borden.
Serveer zeer warm met de gemalen kaas.
Sjalotjes fijn snijden.
Look zeer fijn snijden.
Porei in fijne ringen snijden.
Rood pepertje in fijne ringen snijden en pitjes verwijderen.
Stoof de groenten aan in olijfolie voeg de tomatencoullis toe evenzeer de kruiden.
Zet het vuur lager en voeg de scampi's en schelpen toe.
Meng deze met de pasta en verdeel over de borden.
Serveer zeer warm met de gemalen kaas.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
derbyke zegt: