KookJij

Dagschotel: pasta met zeevruchten

Een heerlijk dagschotel: pasta met zeevruchten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Dagschotel: pasta met zeevruchten te bereiden

Kook de pasta beetgaar.
Sjalotjes fijn snijden.
Look zeer fijn snijden.
Porei in fijne ringen snijden.
Rood pepertje in fijne ringen snijden en pitjes verwijderen.
Stoof de groenten aan in olijfolie voeg de tomatencoullis toe evenzeer de kruiden.
Zet het vuur lager en voeg de scampi's en schelpen toe.
Meng deze met de pasta en verdeel over de borden.
Serveer zeer warm met de gemalen kaas.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Hallo j.roos fijn om te horen, nog een fijne donderdagavond groetjes van ons 3tjes :);):p
j.roos

j.roos zegt:
Voila, uitgeprobeerd en lekker bevonden.