Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: spaghetti van het huis
PT30M
Dagschotel: spaghetti van het huis
Een heerlijk dagschotel: spaghetti van het huis recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: spaghetti van het huis te bereiden
Pasta beetgaar koken in licht gezouten water.
Boontjes indien nodig in twee snijden.
Ajuin in halve ringen snijden.
Paprika fijn snijden.
Tomaat in stukken snijden.
Boter laten smelten en het gehakt in grove stukjes losbakken, voeg de groenten toe en kruid goed naar smaak af.
Voeg de coullis toe en laat op een zacht vuur sudderen.
Serveer zeer warm op bord en bestrooi met kaas.
Boontjes indien nodig in twee snijden.
Ajuin in halve ringen snijden.
Paprika fijn snijden.
Tomaat in stukken snijden.
Boter laten smelten en het gehakt in grove stukjes losbakken, voeg de groenten toe en kruid goed naar smaak af.
Voeg de coullis toe en laat op een zacht vuur sudderen.
Serveer zeer warm op bord en bestrooi met kaas.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
klik op foto om te vergroten.
derbyke zegt: