Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: steak Roquefort met groenten en natuuraardappelen
PT25M
Dagschotel: steak Roquefort met groenten en natuuraardappelen
Een heerlijk dagschotel: steak roquefort met groenten en natuuraardappelen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: steak Roquefort met groenten en natuuraardappelen te bereiden
Aardappelen gaar koken in licht gezouten water.
Witloof grof snijden.
Wortel in blokjes snijden.
Porei in ringen snijden.
Sjalotjes fijn snijden.
Broccoli in kleinere roosjes verdelen.
Groenten even beetgaar opstoven en kruiden.
Steak naar wens bakken en kruiden.
Van de bakjus een beetje rode wijn toevoegen even laten opkoken en een blokje kaas toevoegen, goed roeren tot de kaas gesmolten is.
Serveer alles zeer warm op bord en werk af met de kaas en bladpeterselie.
Witloof grof snijden.
Wortel in blokjes snijden.
Porei in ringen snijden.
Sjalotjes fijn snijden.
Broccoli in kleinere roosjes verdelen.
Groenten even beetgaar opstoven en kruiden.
Steak naar wens bakken en kruiden.
Van de bakjus een beetje rode wijn toevoegen even laten opkoken en een blokje kaas toevoegen, goed roeren tot de kaas gesmolten is.
Serveer alles zeer warm op bord en werk af met de kaas en bladpeterselie.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Hilde Dumont zegt: