Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: tortellini alla carne
PT30M
Dagschotel: tortellini alla carne
Een heerlijk dagschotel: tortellini alla carne recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: tortellini alla carne te bereiden
Torttellini gaar koken +/- 10 min.
Ajuinen fijn snijden.
Champignons in vier snijden.
Courgette in blokjes snijden.
Bak de groenten goed gekruid aan samen met de ham.
Voeg de tomatencoulis toe en laat even opkoken.
Als laatste de room eronder roeren.
Serveer dit gerecht zeer warm op bord en werk af met de gemalen kaas en peper.
Ajuinen fijn snijden.
Champignons in vier snijden.
Courgette in blokjes snijden.
Bak de groenten goed gekruid aan samen met de ham.
Voeg de tomatencoulis toe en laat even opkoken.
Als laatste de room eronder roeren.
Serveer dit gerecht zeer warm op bord en werk af met de gemalen kaas en peper.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.