KookJij

Dagschotel varkenskotelet met natuuraardappelen en opgebakken groenten

De dagschotel van vroeger.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Dagschotel
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Dagschotel varkenskotelet met natuuraardappelen en opgebakken groenten te bereiden

  1. Broccoli in roosjes verdelen deze beetgaar steamen. Spruiten evenzeer beetgaar steamen. Boter laten smelten in een pan bak de spruitjes en broccoli even aan samen met de tomaat in partjes gesneden deze naar smaak kruiden. De koteletten langs beide kanten +/- 4 min aanbakken deze kruiden met peper en zout. Aardappelen in vier snijden deze beetgaar koken in licht gezouten water. Serveer deze schotel zeer warm.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst