Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel varkenskotelet met natuuraardappelen en opgebakken groenten
PT30M
Dagschotel varkenskotelet met natuuraardappelen en opgebakken groenten
De dagschotel van vroeger.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel varkenskotelet met natuuraardappelen en opgebakken groenten te bereiden
- Broccoli in roosjes verdelen deze beetgaar steamen. Spruiten evenzeer beetgaar steamen. Boter laten smelten in een pan bak de spruitjes en broccoli even aan samen met de tomaat in partjes gesneden deze naar smaak kruiden. De koteletten langs beide kanten +/- 4 min aanbakken deze kruiden met peper en zout. Aardappelen in vier snijden deze beetgaar koken in licht gezouten water. Serveer deze schotel zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.