Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: natuuraardappelen met spruiten en varkenshaasje
PT30M
Dagschotel: natuuraardappelen met spruiten en varkenshaasje
Een heerlijke dagschotel op 12 december 2014
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: natuuraardappelen met spruiten en varkenshaasje te bereiden
- Kook de aardappelen beetgaar in licht gezouten water. Verwijder de buitenste blaadjes van de spruitjes kook deze beetgaar.
- Stoof de sjalotjes aan in een beetje boter voeg de spruiten toe en kaas. Laat op een zacht vuur de kaas smelten tss de spruitjes deze even bijkruiden. als de laatste de tomaat in partjes gesneden toevoegen.
- Varkenshaasje rosé gekruid aanbakken.
- Serveer deze dagschotel zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Jeannine Van Immerseel zegt:
Ge ziet ik blijf de moeite doen om iets speciaal te zoeken !!