Recept
« Terug naar recepten
Vakantie: dagschotel in france varkenshaasje een natuursausje met spruiten, mais en aardappelen
PT20M
Vakantie: dagschotel in france varkenshaasje een natuursausje met spruiten, mais en aardappelen
Na een heerlijk dag wandelen, ravotten en zwemmen met de woefkes smaakt een heerlijke dagschotel als deze altijd.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vakantie: dagschotel in france varkenshaasje een natuursausje met spruiten, mais en aardappelen te bereiden
- Aardappelen in blokjes gesneden beetgaar koken in licht gezouten water. Spruiten beetgaar koken, afgieten laat boter smelten in een pan stoof de ajuin in blokjes gesneden aan voeg mais en spruiten toe goed kruiden. Aan ene kant van de pan de aardappelen mee opwarmen. Vlees rosé aanbakken in boter (houd warm) voeg de bouillon in de pan van het vlees bind de saus met gebonden bloem en boter. Serveer zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten. Daar waar ik verblijf vermeld ik het land van herkomst.
Anna Koudys zegt: