Recept
« Terug naar recepten
Vakantie: kippenfilet een pepersausje met opgebakken patatjes en spruitjes
PT30M
Vakantie: kippenfilet een pepersausje met opgebakken patatjes en spruitjes
Heerlijke malse maiskippenfilet.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vakantie: kippenfilet een pepersausje met opgebakken patatjes en spruitjes te bereiden
- Kippenfilet kruiden met peper en zout bak deze gaar in boter. Aardappelen in blokjes snijden deze beetgaar koken in licht gezouten water. Spruitjes beetgaar koken, afgieten stoof de in blokjes gesneden ajuin aan in een beetje boter en voeg de spruiten toe. Kruiden naar smaak. Spoel de peperbolletjes goed onder stromend water, smelt een beetje boter in een pot voeg de peperbolletjes toe en de bouillon laat even opkoken bind de saus met de bloem gemengd met de boter. Haal de kip uit de pan en bak even de aardappelen op. Serveer alles zeer warm op bord.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten. Daar waar ik verblijf vermeld ik het land van herkomst.