Recept
« Terug naar recepten
De böl van lébouille
PT70M
De böl van lébouille
Een heerlijk de böl van lébouille recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
70 min
Personen:
nvt personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Ernest Lebouille
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe De böl van lébouille te bereiden
Goede regelmatige voeding, liefst onder het drinken, houdt de carnavalist op de been. Het is handig en verstandig om een plastic zakje met kleine gehaktballetjes op zak te hebben. Eet deze onder het drinken op. De Valkenburgse slager Ernest Lebouille (zien broor is nòg sjlechter...) verklapt ons zijn recept van gehaktballetjes.
Ingrediënten goed mengen, liefst onder het zingen van een carnavalsschlager.(TIP: Kom mit nao Vallekberg van de Schintaler) Vervolgens balletjes draaien. Oven voorverwarmen en de balletjes in 1 uur bakken in de oven op 160º C.
Ingrediënten goed mengen, liefst onder het zingen van een carnavalsschlager.(TIP: Kom mit nao Vallekberg van de Schintaler) Vervolgens balletjes draaien. Oven voorverwarmen en de balletjes in 1 uur bakken in de oven op 160º C.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
liske zegt:
w.porck zegt:
Jammer dat je Hatsjee er uit is gehaalt, nog maal plaatsen AUB wil het gaan maken.:p
buddy73 zegt:
Is 3 a veer cm groat genog??