Recept
« Terug naar recepten
De zak van Sinterklaas
PT20M
De zak van Sinterklaas
Een heerlijk de zak van sinterklaas recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
15
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
koopmans
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe De zak van Sinterklaas te bereiden
Bereid het pannenkoekbeslag volgens de aanwijzingen op de verpakking. Maar gebruik de hoeveelheden zoals in dit recept is aangegeven en voeg extra de geraspte kokos toe.
Verwarm een zo groot mogelijke koekenpan op het vuur. Laat een klontje boter smelten en bak de pannenkoeken. Leg ze na het bakken op een bord met een deksel erboven op. Zo blijven ze mooi zacht.
Snijd de banaan in plakjes, pel de mandarijnen en verdeel ze in partjes. Schil de kiwi en snijd deze in blokjes. Meng het fruit met de honing.
Verdeel de fruitsalade over de pannenkoeken. Maak van de pannenkoek een soort knapzakje en knoop het zakje dicht met een dropveter.
Verwarm een zo groot mogelijke koekenpan op het vuur. Laat een klontje boter smelten en bak de pannenkoeken. Leg ze na het bakken op een bord met een deksel erboven op. Zo blijven ze mooi zacht.
Snijd de banaan in plakjes, pel de mandarijnen en verdeel ze in partjes. Schil de kiwi en snijd deze in blokjes. Meng het fruit met de honing.
Verdeel de fruitsalade over de pannenkoeken. Maak van de pannenkoek een soort knapzakje en knoop het zakje dicht met een dropveter.