Recept
« Terug naar recepten
Dessert: een appeltje voor de dorst
PT10M
Dessert: een appeltje voor de dorst
Een heerlijk dessert: een appeltje voor de dorst recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > IJs
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dessert: een appeltje voor de dorst te bereiden
Verwarm de porto en leg de in schijven gesneden appel, (klokhuis verwijderd) erin evenzeer de suiker en rozijnen erover verdelen.
Stoof deze gaar tot de porto in de appel en rozijnen is getrokken.
Serveer op bord en werk af met de bloemsuiker, ijs en dessersaus. Serveer er een glaasje witte porto bij.
Stoof deze gaar tot de porto in de appel en rozijnen is getrokken.
Serveer op bord en werk af met de bloemsuiker, ijs en dessersaus. Serveer er een glaasje witte porto bij.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Anna zegt: