Klik op foto om te vergroten.
Bereiding taart +/- 30 min
Recept
« Terug naar recepten
Dessert: kaastaart
PT720M
Dessert: kaastaart
Een heerlijk dessert: kaastaart recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
720 min
Personen:
... personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dessert: kaastaart te bereiden
Gelatineblaadjes weken in water.
Limoncello opwarmen en de blaadjes gelatine erin oplossen.
Suiker en platte kaas mengen.
Klopklop bereiden zoals op verpakking staat vermeld.
Koeken fijn hakken en met de boter mengen.
Neem 200 gr aardbeien en mix deze.
De platte kaas, klopklop en aardbeien onder elkaar mengen evenzeer de opgeloste gelatineblaadjes.
Neem een springvorm bekleed de bodem met plastiekfolie, verdeel de koekenmassa erover.
Neem een deel aardbeien en snij in schijven, bedek de rand met de aardbeien.
Stort de plattekaas mengeling in de vorm.
Zet een nacht in de ijskast voor het opstijven.
Werk de volgende dag af met aardbeien, chocolade schilfers en hostieblaadjes.
Limoncello opwarmen en de blaadjes gelatine erin oplossen.
Suiker en platte kaas mengen.
Klopklop bereiden zoals op verpakking staat vermeld.
Koeken fijn hakken en met de boter mengen.
Neem 200 gr aardbeien en mix deze.
De platte kaas, klopklop en aardbeien onder elkaar mengen evenzeer de opgeloste gelatineblaadjes.
Neem een springvorm bekleed de bodem met plastiekfolie, verdeel de koekenmassa erover.
Neem een deel aardbeien en snij in schijven, bedek de rand met de aardbeien.
Stort de plattekaas mengeling in de vorm.
Zet een nacht in de ijskast voor het opstijven.
Werk de volgende dag af met aardbeien, chocolade schilfers en hostieblaadjes.
derbyke zegt: