Recept
« Terug naar recepten
Dessert: kaastaart de nieuwsgierige snuit
PT60M
Dessert: kaastaart de nieuwsgierige snuit
Dessert: kaastaart de nieuwsgierige snuit
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dessert: kaastaart de nieuwsgierige snuit te bereiden
Bladerdeeg ontrollen leg deze met het papier in een taartvorm en prik in het deeg enkele gaatjes.
Meng in een kom het eigeel de suikers, platte kaas, kaneel en puddingpoeder.
Het eiwit goed opkloppen en deze onder het mengsel mengen.
Vul de bladerdeegtaart met deze vulling.
Bak +/- 40 min in een voorverwarmde oven op 160 gr.
Even met een sateprikker controleren of de taart gaar is.
Laat afkoelen op rooster.
Werk de taart af met slagroom, aardbeien en mikadostokjes.
Meng in een kom het eigeel de suikers, platte kaas, kaneel en puddingpoeder.
Het eiwit goed opkloppen en deze onder het mengsel mengen.
Vul de bladerdeegtaart met deze vulling.
Bak +/- 40 min in een voorverwarmde oven op 160 gr.
Even met een sateprikker controleren of de taart gaar is.
Laat afkoelen op rooster.
Werk de taart af met slagroom, aardbeien en mikadostokjes.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
verdoold zegt: