Recept
« Terug naar recepten
Dessert : Koffie baverois met ammoretto
PT30M
Dessert : Koffie baverois met ammoretto
Een heerlijk dessert : koffie baverois met ammoretto recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
.... personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
14
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke &Elmo
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dessert : Koffie baverois met ammoretto te bereiden
Koffie(warm) en ammoretto samen met de suiker in een gr kom doen.Gelatine blaadjes laten weken in koud water,goed uitknijpen en bij de hier boven ingredienten voegen.De room 40%half opkloppen.Als de koffie kleverig word de room toevoegen,dit geheel goed mengen maar wel voorzichtig.Vul de glazen en laat volledig opstijven in de koelkast.Serveer met avocaat.
derbyke zegt: