Recept
« Terug naar recepten
Dessert: rijstpap met kinnekessuiker
PT40M
Dessert: rijstpap met kinnekessuiker
Een heerlijk dessert: rijstpap met kinnekessuiker recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dessert: rijstpap met kinnekessuiker te bereiden
Breng de melk aan de kook samen met de suiker, vanillesuiker en safraan.
Voeg de rijst toe, laat op een zacht vuur sudderen +/- 40 en zeker regelmatig roeren.
Als de melk helemaal opgeslorpt is door de rijst deze in kommetjes verdelen.
Laat afkoelen en serveer zeer fris met de kinnekessuiker.
Deze rijstpap kan zowel warm en koud geserveerd worden.
Voeg de rijst toe, laat op een zacht vuur sudderen +/- 40 en zeker regelmatig roeren.
Als de melk helemaal opgeslorpt is door de rijst deze in kommetjes verdelen.
Laat afkoelen en serveer zeer fris met de kinnekessuiker.
Deze rijstpap kan zowel warm en koud geserveerd worden.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Anna zegt:
derbyke zegt: