Recept
« Terug naar recepten
Dessert: Valentijn eeuwig samen
PT20M
Dessert: Valentijn eeuwig samen
Een heerlijk dessert: valentijn eeuwig samen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dessert: Valentijn eeuwig samen te bereiden
Duw de speculoos in de uitsteekvormen.
Gelatine weken in koud water.
Warm de passoa op en voeg de gelatine toe en roer goed dat de gelatine volledig opgelost is. Laat een beetje afkoelen, roer dit alles onder de mascarpone.
Deze op de speculoosvulling plaatsen, laat in frigo goed afkoelen.
Serveer zeer fris en werk af met fruit naar keuze en natuurlijk een beetje likeur gemengd met passievrucht als saus.
Gelatine weken in koud water.
Warm de passoa op en voeg de gelatine toe en roer goed dat de gelatine volledig opgelost is. Laat een beetje afkoelen, roer dit alles onder de mascarpone.
Deze op de speculoosvulling plaatsen, laat in frigo goed afkoelen.
Serveer zeer fris en werk af met fruit naar keuze en natuurlijk een beetje likeur gemengd met passievrucht als saus.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
klik op foto om te vergroten.