Recept
« Terug naar recepten
Dessert: vanille pudding met verrassingen
PT15M
Dessert: vanille pudding met verrassingen
Een heerlijk dessert: vanille pudding met verrassingen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
derbyke & Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dessert: vanille pudding met verrassingen te bereiden
Neem 500 ml melk, schep 10 soeplepels uit de melk en meng deze met de vanille poeder.
Voeg de witte suiker, chocolade, rozijnen en amaretto bij de rest van de melk en breng aan de kook.
Voeg de opgeloste pudding poeder onder de melk laat +/- enkele min. koken blijven roeren.
Verdeel de pudding in schaaltjes en duw er de boterwafeltjes in.
Laat afkoelen, voor het serveren wat geraspte chocolade erover en coco's.
Serveer zeer fris.
Voeg de witte suiker, chocolade, rozijnen en amaretto bij de rest van de melk en breng aan de kook.
Voeg de opgeloste pudding poeder onder de melk laat +/- enkele min. koken blijven roeren.
Verdeel de pudding in schaaltjes en duw er de boterwafeltjes in.
Laat afkoelen, voor het serveren wat geraspte chocolade erover en coco's.
Serveer zeer fris.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.