Recept
« Terug naar recepten
Dim sum van varkensvlees
PT30M
Dim sum van varkensvlees
Een heerlijk dim sum van varkensvlees recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Dim sum van varkensvlees te bereiden
1. Roer in een kom het gehakt, de lente-uitjes, de bamboe, de sojasaus, de sherry, de sesamolie, de suiker en het eiwit goed door elkaar.
2. Roer de maizena erdoor.
3. Leg de wontonbelletjes op een werkblad, schep een lepel vulling op elk velletje en bestrijk de randen met een beetje water.
4. Knijp de randen van de velletjes stevig vast.
5. Leg een schone vochtige theedoek in een stoompan en leg hier de wontons op. Dek ze af en stoom ze in 5-7 minuten gaar.
2. Roer de maizena erdoor.
3. Leg de wontonbelletjes op een werkblad, schep een lepel vulling op elk velletje en bestrijk de randen met een beetje water.
4. Knijp de randen van de velletjes stevig vast.
5. Leg een schone vochtige theedoek in een stoompan en leg hier de wontons op. Dek ze af en stoom ze in 5-7 minuten gaar.