KookJij

Dim sum van varkensvlees

Een heerlijk dim sum van varkensvlees recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Vlees
  2. > Snacks - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: China
Keuken: Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Dim sum van varkensvlees te bereiden

1. Roer in een kom het gehakt, de lente-uitjes, de bamboe, de sojasaus, de sherry, de sesamolie, de suiker en het eiwit goed door elkaar.

2. Roer de maizena erdoor.

3. Leg de wontonbelletjes op een werkblad, schep een lepel vulling op elk velletje en bestrijk de randen met een beetje water.

4. Knijp de randen van de velletjes stevig vast.

5. Leg een schone vochtige theedoek in een stoompan en leg hier de wontons op. Dek ze af en stoom ze in 5-7 minuten gaar.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst