Recept
« Terug naar recepten
Diplomatensalade
PT20M
Diplomatensalade
Een heerlijk diplomatensalade recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Diplomatensalade te bereiden
Appelen en ananas in dunne plakjes snijden.
De bananen pellen en in plakjes snijden.
De champignons schoonwrijven en ook in plakjes snijden.
Alles met citroensap bedruppelen en de suiker erdoor scheppen.
De room stijfkloppen met de klopper.
De fruit- en champignonplakjes aanmaken met mayonaise en slagroom.
De sinaasappel pellen,de witte velletjes met een scherp mes eraf trekken en het vruchtvlees losmaken.
De vruchtensalade op de slablaadjes schikken en garneren met de partjes sinaasappel.
De bananen pellen en in plakjes snijden.
De champignons schoonwrijven en ook in plakjes snijden.
Alles met citroensap bedruppelen en de suiker erdoor scheppen.
De room stijfkloppen met de klopper.
De fruit- en champignonplakjes aanmaken met mayonaise en slagroom.
De sinaasappel pellen,de witte velletjes met een scherp mes eraf trekken en het vruchtvlees losmaken.
De vruchtensalade op de slablaadjes schikken en garneren met de partjes sinaasappel.