Gemaakt met producten die ter beschikking waren.
Grotere spruitjes moeten eerst even geblanceerd worden in melk met een uitje.
Recept
« Terug naar recepten
Doe eens iets leuks
PT20M
Doe eens iets leuks
Een heerlijk doe eens iets leuks recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hans de vos
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
mezelf
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Doe eens iets leuks te bereiden
Verwijder de stelen van de champignons en
vul ze met de spruitjes.
Klop drie eieren met 10 cl. bier, scheutje tamari, wat zout en snufje cajunkruiden op.
Voeg peterselieblaadjes toe en verdeel het mengsel over de champignons.
Probeer zoveel mogelijk in de champignons te schenken.
Voeg de steeltjes erbij.
Beetje knoflooksaus en wat citroenrasp erover verdelen
Verwarm de oven voor op 150°C.
En verwarm de schaal tot het ei gestold is, ca. 20 min.
Lauw/warm serveren, de spruitjes zijn dan nog sappig!
vul ze met de spruitjes.
Klop drie eieren met 10 cl. bier, scheutje tamari, wat zout en snufje cajunkruiden op.
Voeg peterselieblaadjes toe en verdeel het mengsel over de champignons.
Probeer zoveel mogelijk in de champignons te schenken.
Voeg de steeltjes erbij.
Beetje knoflooksaus en wat citroenrasp erover verdelen
Verwarm de oven voor op 150°C.
En verwarm de schaal tot het ei gestold is, ca. 20 min.
Lauw/warm serveren, de spruitjes zijn dan nog sappig!
hns zegt: