Recept
« Terug naar recepten
Donkere brownies
PT35M
Donkere brownies
Een heerlijk donkere brownies recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
L Broers
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
12 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
- > Taarten, gebak & ijs - Gebak
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Onbekend
Bron:
BBC GoodFood
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Donkere brownies te bereiden
- Verwarm de oven voor op 160 graden Celsius. Beboter een vierkant 20x20cm bakblik en bedek met bakpapier.
- Smelt de chocolade met de boter au bain marie. Laat ietsjes afkoelen.
- Klop in een kom de eieren en eidooiers met de suiker tot wit en romig. Spatel de gesmolten chocolade erdoor. Zeef het cacaopoeder met de bloem erboven en spatel alles tot het gemengd is.
- Giet het mengsel in het bakblik en bak 20 minuten in de oven.
- Laat volledig afkoelen in het blik.
- Snijd de brownie in stukjes en serveer.
- Smelt de chocolade met de boter au bain marie. Laat ietsjes afkoelen.
- Klop in een kom de eieren en eidooiers met de suiker tot wit en romig. Spatel de gesmolten chocolade erdoor. Zeef het cacaopoeder met de bloem erboven en spatel alles tot het gemengd is.
- Giet het mengsel in het bakblik en bak 20 minuten in de oven.
- Laat volledig afkoelen in het blik.
- Snijd de brownie in stukjes en serveer.