Recept
« Terug naar recepten
Donkere chocoladepralines
PT55M
Donkere chocoladepralines
Een heerlijk donkere chocoladepralines recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Donkere chocoladepralines te bereiden
1. Hak 50g van de fondantchocolade samen met de chilichocolade en de couverture fijn. Doe ze met de room in een kookpan en laat smelten. Laat afkoelen, maar let op dat de chocoladeroom niet hard wordt.
2. Klop de boter romig en doe er het vanillemerg en de chocoladeroom bij. Roer goed en zet 40 à 50 minuten in de koelkast.
3. Doe de room in een spuitzak en vul er 30 aluminium pralinevormpjes mee. Smelt de rest van de fondantchocolade, doe hem in een wegwerpspuitzak, knip 1mm van de punt af en versier de snoepjes met de gesmolten fondant. Laat afgedekt afkoelen.
2. Klop de boter romig en doe er het vanillemerg en de chocoladeroom bij. Roer goed en zet 40 à 50 minuten in de koelkast.
3. Doe de room in een spuitzak en vul er 30 aluminium pralinevormpjes mee. Smelt de rest van de fondantchocolade, doe hem in een wegwerpspuitzak, knip 1mm van de punt af en versier de snoepjes met de gesmolten fondant. Laat afgedekt afkoelen.
toon logger zegt: