Recept
« Terug naar recepten
Draadjesvlees
PT240M
Draadjesvlees
Een heerlijk draadjesvlees recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
monique ottenbros
Bereidingstijd:
240 min
Personen:
4,6 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Draadjesvlees te bereiden
-Smelt boter in een braadpan en voeg vervolgens de laurier, kruidnagels, kaneel, peperkorrels, bouillonblokje, de uisnippers en de tomatenpuree toe.
-Verkruimel de ontbijtkoek hier doorheen.
-Goed doorroeren.
-De runderlappen op kamertemperatuur bij de gemaakte jus doen, ze hoeven niet eerst gebakken te worden!
- Voeg zoveel kokend water toe dat het vlees onder water staat.
-Vervolgens het geheel op heel laag vuur of op een warmhoudplaatje ± 3,5 uur laten sudderen met de deksel op de pan.
-Verkruimel de ontbijtkoek hier doorheen.
-Goed doorroeren.
-De runderlappen op kamertemperatuur bij de gemaakte jus doen, ze hoeven niet eerst gebakken te worden!
- Voeg zoveel kokend water toe dat het vlees onder water staat.
-Vervolgens het geheel op heel laag vuur of op een warmhoudplaatje ± 3,5 uur laten sudderen met de deksel op de pan.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
apu zegt:
Cees Rolle zegt:
apu zegt:
kookpot63 zegt: