Recept
« Terug naar recepten
Draadjesvlees uit de Slowcook-Oven
PT460M
Draadjesvlees uit de Slowcook-Oven
Een heerlijk draadjesvlees uit de slowcook-oven recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
460 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Dieet & Slank - Hoofdgerecht
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Familie
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Draadjesvlees uit de Slowcook-Oven te bereiden
1).Doe de droge kruiden en de suiker in de wijn met de wijnazijn en roer goed door.
2).Doe het vlees in de pan met alle andere ingredienten en giet het wijn-wijnazijn mengsel er over heen.
3).Doe het het deksel op de pan en schuif het geheel in de oven.
4).Na 8 tot 9 uur moet het klaar zijn.
2).Doe het vlees in de pan met alle andere ingredienten en giet het wijn-wijnazijn mengsel er over heen.
3).Doe het het deksel op de pan en schuif het geheel in de oven.
4).Na 8 tot 9 uur moet het klaar zijn.
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
Geef er rijst bij.