Recept
« Terug naar recepten
Dribbelballen
PT60M
Dribbelballen
Een heerlijk dribbelballen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
6 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
trolline
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dribbelballen te bereiden
Het gehakt kruiden met zout, peper, sambal, 6 tenen knoflook, scheut ketjap manis, 2a3 eetlepels kokos erbij doen.
18 tot 20 balletjes maken.
Oven voorverwarmen.
Gehakt langzaam bruin en gaar bakken in olie.
Deegplakjes maken en 18a20 cm uitrollen.Gehaktballetjes erin doen, goed dichtdrukken. De ballen aan de bovenkant nat maken en dan op bakpapier 10a15 minuten in de oven op 220 graden.
Je kan ze eten met knoflooksaus.
18 tot 20 balletjes maken.
Oven voorverwarmen.
Gehakt langzaam bruin en gaar bakken in olie.
Deegplakjes maken en 18a20 cm uitrollen.Gehaktballetjes erin doen, goed dichtdrukken. De ballen aan de bovenkant nat maken en dan op bakpapier 10a15 minuten in de oven op 220 graden.
Je kan ze eten met knoflooksaus.
Rita zegt:
Groetjes Rita.