KookJij

Driekleurenmascarpone met frambozencoulis

Een heerlijk driekleurenmascarpone met frambozencoulis recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: ReceptenWeb
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Driekleurenmascarpone met frambozencoulis te bereiden

De mascarpone met de poedersuiker met de handmixer opkloppen en over 3 schaaltjes verdelen. De pistachenootjes hakken en de helft van de Italiaanse bitterkoekjes (amaretti) verkruimelen. De gehakte nootjes door het eerste schaaltje met mascarpone en de amaretti door het tweede schaaltje roeren. Het derde schaaltje naturel laten. Van iedere kleur mascarpone met behulp van twee lepels per persoon een quenelle maken en deze op de borden leggen. De frambozencoulis rond de quenelles schenken en met Amaretti, frambozen en munt garneren.





Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst