Recept
« Terug naar recepten
Druivengelei
PT30M
Druivengelei
Een heerlijk druivengelei recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Druivengelei te bereiden
Week de gelatine 10 min in koud water.Verwarm 5 el druivensap en los hierin de gelatine op.Meng het gelatinemengsel met het druivensap en roer het limoensap erdoor en de limoenrasp.Rijg 3 druiven aan elke prikker.Schenk het druivensapmengsel in 4 mooie cocktailglazen.Zet de druivenspies in het glas en schuif het stokje door het gaatje van de folie,zodat het spiesje in het midden blijft staan.Laat de gelei voor c.a. 4 uur opstijven in de koelkast.Bereiding:Roer de likeur met de poedersuiker door de créme fraïche. Haal voorzichtig de folie van het glas en verdeel de kaneelcréme over de glazen.