KookJij

Druivengelei

Een heerlijk druivengelei recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Druivengelei te bereiden

Week de gelatine 10 min in koud water.Verwarm 5 el druivensap en los hierin de gelatine op.Meng het gelatinemengsel met het druivensap en roer het limoensap erdoor en de limoenrasp.Rijg 3 druiven aan elke prikker.Schenk het druivensapmengsel in 4 mooie cocktailglazen.Zet de druivenspies in het glas en schuif het stokje door het gaatje van de folie,zodat het spiesje in het midden blijft staan.Laat de gelei voor c.a. 4 uur opstijven in de koelkast.Bereiding:Roer de likeur met de poedersuiker door de créme fraïche. Haal voorzichtig de folie van het glas en verdeel de kaneelcréme over de glazen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst