Recept
« Terug naar recepten
Druiventaart met roquefort
PT40M
Druiventaart met roquefort
Een heerlijk druiventaart met roquefort recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sofie Vermaut
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
carrefour.eu
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Druiventaart met roquefort te bereiden
Verwarm de oven voor op 200 °C. Plaats het kruimeldeeg met het bakpapier in een taartvorm. Prik met een vork gaatjes in de taartbodem. Bestrooi met amandelpoeder. Zet apart. Meng in een kom de petits suisses, de melk, 50 g roquefort, zout en peper.
Verdeel het roquefortmengsel over de taartbodem. Garneer met de druiven. Verspreid de resterende roquefort tussen de druiven. Vouw de randen naar het midden.
Bak de taart 20 à 25 minuten in de oven. Serveer lauwwarm of koud.
Verdeel het roquefortmengsel over de taartbodem. Garneer met de druiven. Verspreid de resterende roquefort tussen de druiven. Vouw de randen naar het midden.
Bak de taart 20 à 25 minuten in de oven. Serveer lauwwarm of koud.