Recept
« Terug naar recepten
Drumsticks met bleekselderij en gele rijst
PT60M
Drumsticks met bleekselderij en gele rijst
Een heerlijk drumsticks met bleekselderij en gele rijst recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
François Boursin
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Gevogelte
- > Hoofdgerechten - Rijst
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
www.boursin.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Drumsticks met bleekselderij en gele rijst te bereiden
Was de bleekselderij en snijd in stukken van ca. 10 centimeter. Bestrooi de drumsticks met peper en zout en bak de drumsticks in een koekenpan met de margarine goudbruin. Voeg de slagroom en Boursin Cuisine toe en laat de drumsticks vervolgens op half vermogen met deksel 40 minuten garen. Voeg de bleekselderij toe en laat nog 10 minuten doorgaren. Voeg naar smaak peper en zout toe. Breng een pan met water, wat zout en de koenjit aan de kook. Voeg de rijst toe als het water kookt en kook de rijst gaar. Verdeel de drumsticks over de borden en serveer met de rijst en bleekselderij.
Marrigje zegt: