Recept
« Terug naar recepten
Duimenlikkertje.
PT40M
Duimenlikkertje.
Een heerlijk duimenlikkertje. recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Duimenlikkertje. te bereiden
Pel de sjalotjes en snipper ze fijn.
Pel de knoflook en snipper fijn.
Ontdoe de scampis van hun pantser en verwijder het darmkanaal.
Zet water op om de tagliatelli te koken.
Bereidingswijze
Doe olijfolie in de wok.
Fruit de spekblokjes met de ui en de knoflook.
Voeg de scampi toe.
Na 2 minuutjes roerbakken giet je de room bij.
Dan voeg je de kruidenkaas toe.
Even laten inkoken.
(Voeg eventueel een visbouillonblokje toe,dit is naar eigen smaak!).
Goed peperen met de molen.
Voeg op het laast de garnalen toe(ik heb er kwistig meegstrooid!)
Kook de tagliatelli in 4 minuten gaar.
Giet af.
Serveer meteen.
(Je kan eventueel ook wat heel fijn geknipte peterselie door de saus doen)
Pel de knoflook en snipper fijn.
Ontdoe de scampis van hun pantser en verwijder het darmkanaal.
Zet water op om de tagliatelli te koken.
Bereidingswijze
Doe olijfolie in de wok.
Fruit de spekblokjes met de ui en de knoflook.
Voeg de scampi toe.
Na 2 minuutjes roerbakken giet je de room bij.
Dan voeg je de kruidenkaas toe.
Even laten inkoken.
(Voeg eventueel een visbouillonblokje toe,dit is naar eigen smaak!).
Goed peperen met de molen.
Voeg op het laast de garnalen toe(ik heb er kwistig meegstrooid!)
Kook de tagliatelli in 4 minuten gaar.
Giet af.
Serveer meteen.
(Je kan eventueel ook wat heel fijn geknipte peterselie door de saus doen)
petra zegt: