Recept
« Terug naar recepten
Duitse biefstuk
PT30M
Duitse biefstuk
Een heerlijk duitse biefstuk recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
12
Herkomst:
Duitsland
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Duitse biefstuk te bereiden
Snijd de korstjes van het brood en zet de sneetjes in wat melk in de week.Schil en snipper een ui en fruit deze in de (20 gr.) boter goudbruin.Leg het vlees in een kom en voeg de ui toe met het uitgeknepen en fijngemaakte brood,peper en zout.Vorm er 4 iets afgeplatte ballen van en bak deze in de (60 gr.) boter goudbruin.Reken op 5 tot 6 min. per kant.Haal de biefstukjes uit de pan en houd ze warm.Schil de overige vier uien en snijd ze in ringen en bak de ringen ui in het achtergebleven vet goudbruin.Verdeel de uien over het vlees.
Lekker met gebakken aardappeltjes en een gemengde salade met veel ui.
Lekker met gebakken aardappeltjes en een gemengde salade met veel ui.
smakkie zegt:
ik vindt het lekkere , stukje vlees