Recept
« Terug naar recepten
Duitse Versie van Sla met Vijgen, Ham en Geitenkaas
PT30M
Duitse Versie van Sla met Vijgen, Ham en Geitenkaas
Een heerlijk duitse versie van sla met vijgen, ham en geitenkaas recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Dieet & Slank - Voorgerecht
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Duitsland
Keuken:
Europese
Bron:
Duitse kennissen
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Duitse Versie van Sla met Vijgen, Ham en Geitenkaas te bereiden
1).Maak een sla dressing van alle ingredienten, maar maak hem niet te zout.
2).Verdeel de kleingemaakte salade over de bordjes en leg daarop de plakken ham. Daarover de gebrokkelde geitenkaas en grof gehakte vijgen. Strooi daarover de uitjes en de pijnboompitjes en verdeel de dressing over de borden.
2).Verdeel de kleingemaakte salade over de bordjes en leg daarop de plakken ham. Daarover de gebrokkelde geitenkaas en grof gehakte vijgen. Strooi daarover de uitjes en de pijnboompitjes en verdeel de dressing over de borden.