heerlijk pittig gerecht, serveren met rijst en bijv. boontjes
liever minder pittig, verminder dan de hoeveelheden sambal (van ieder bijv. 1 mespuntje)
Ook kun je ipv kip, varkens-/rundsvlees gebruiken
Recept
« Terug naar recepten
duivelse kip
PT30M
duivelse kip
Een heerlijk duivelse kip recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Gevogelte
- > Hoofdgerechten - Rijst
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Suriname
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe duivelse kip te bereiden
Maak een marinade van de sambals/ketjap etc.
snij de kipfilet in stukjes en voeg toe
laat een hele nacht marineren in de koelkast
De volgende dag .olie heet maken ..en kieper je het vlees met marinade in de pan lekker laten bakken .....totdat het vlees gaar is ..
champignons erbij doen en de gesnipperde ui ...
dan op het laatst ...2 flinke eetlepels pindakaas erbij doen ..
snij de kipfilet in stukjes en voeg toe
laat een hele nacht marineren in de koelkast
De volgende dag .olie heet maken ..en kieper je het vlees met marinade in de pan lekker laten bakken .....totdat het vlees gaar is ..
champignons erbij doen en de gesnipperde ui ...
dan op het laatst ...2 flinke eetlepels pindakaas erbij doen ..
Mijn kookverhaal (Annemien )
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
slaatje zegt:
Hartelijke groet, Gerda :p:p:p:p:p:p
josi zegt:
slaatje zegt:
Groetjes Gerda:)
slaatje zegt:
Ik ga er Nasi en Toemis boontjes bij maken en weet nu al dat dit een perfect gerecht gaat worden.
Groetjes Gerda
:):p
bloemetje1 zegt: